Ahorn Van Big City

Merk chassis:Renault
Slaapplaatsen:4 slaapplaatsen
Zitplaatsen:4 zitplaatsen
Lengte 5,40 m
Breedte 1.96 m
Hoogte 2,03 m
Maximaal toegestaan gewicht 3.040 kg
Dakbed 1210 x 1980 mm
Dinettebed 1328 x 1840 mm

 

Bekijk hieronder het filmpje van de Van City.

Dankzij zijn perfecte formaat combineert de Van City perfect de functies van een dagelijks voertuig en een vrijetijdswagen. De Van City beschikt over een keukenblok met een tweepits kooktoestel inclusief elektrische piëzo-ontsteking, een RVS spoelbak en een 41 liter compressorkoelkast met vriesvak. De tafel wordt tijdens het rijden achterin opgeborgen en kan voor gebruik eenvoudig in het keukenblok worden gehaakt. Met een extra standaard tafelpoot is deze ook buiten de Van City te gebruiken. De verswatercapaciteit is 55 liter, de vuilwatertank heeft een inhoud van 43 liter en achterin is een optionele buitendouche geïnstalleerd.

Bijzonder praktisch is de automotive 3-zitsbank in de Van City, die dankzij een geïntegreerd railsysteem in elke positie kan worden vergrendeld. Zo kunt u naar wens veel opbergruimte creëren aan de achterzijde of een groot eetgedeelte aan de voorzijde toestaan. De bank kan snel worden uitgeklapt tot een bed van 2 meter lang. Het bed  in het hefdak creëert in totaal 4 bedden. Via een binnenladder is het bed in het hefdak te bereiken. Overdag zorgt het hefdak voor een comfortabele stahoogte.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×