€ 25,00 korting op je Campermeal!

ONTDEK ALLE CAMPERMEAL ADRESSEN HIER!

 

Over onze Campermeal.be-actie

De restaurants zijn intussen al weer maandenlang gesloten vanwege COVID-19 en de behoefte om weer eens lekker buiten de deur te gaan eten is bij veel mensen intussen groter dan ooit.

Maar gelukkig heeft Delfien Vandenbroeke, chef en zaakvoerster van restaurant De Combi in Oostende daar wat op gevonden. Zij is namelijk initiatiefneemster van de website Campermeal.be, een formule waarbij je met de camper, coronaproof, op restaurant kunt. Deze restaurants bevinden zich door heel België (in Nederland zijn inmiddels ook een aantal restaurants aangesloten) en stellen hun parking beschikbaar voor camperaars die hun ontbijt, lunch of diner in het restaurant kunnen afhalen.

Het idee is heel simpel: Je kiest uit één van de vele restaurants op Campermeal.be, bestelt je eten bij het restaurant van je keuze en reserveert eventueel een plaatsje op de parking, parkeert je camper bij het restaurant en haalt je eten af of laat het bezorgen tot aan je camper (soms zelfs met servies en bestek erbij). Je kunt het in je camper zo gezellig maken als je zelf wilt. Zelfs alsof het lijkt alsof je in een écht restaurant zit te eten. Smikkelen maar!

De voorzieningen van de diverse restaurants zijn wel verschillend. Zo kun je bij het ene restaurant alleen parkeren en heeft het andere zelfs de mogelijkheid om met camper te blijven overnachten met stroomvoorziening en al! Meer info hierover vind je meestal wel op de websites van de restaurants zélf. De adressen van deze websites staan allemaal vermeld op Campermeal.be.

€ 25,00 korting op je Campermeal met cashback

Wij van Depolim Motorhomes vinden deze manier van ‘met je camper op restaurant gaan’ een fantastisch idee! Daarom hebben wij besloten om iedereen die minimaal € 150,00 in onze kampeerwinkel besteedt een mooie korting te geven met cashback.

Dit houdt in dat, wanneer je ons een factuur/bon van het restaurant kunt laten zien waar je met je eigen (of gehuurde) camper bent gaan eten én een foto waarop je in je camper zit te eten, je maar liefst € 25,00 terug krijgt van ons. 

Voorwaarden

  • Besteed minimaal € 150,00 in onze kampeerwinkel.
  • Maak een mooie foto waarop je gezellig in je camper een Campermeal aan het nuttigen bent bij je restaurant naar keuze en mail deze naar info@depolim.be (deze foto kan eventueel worden gepubliceerd op onze website of Facebook, maar alléén met jouw toestemming).
  • Met factuur/bon aantonen dat je met de camper bent gaan eten via campermeal.be (mag in de winkel maar kan ook door een foto van je bon te mailen mee te mailen met je andere foto).
  • De € 25,00 ontvang je cash in onze winkel of wordt teruggestort op je bankrekening.
  • Geldt alléén als je hebt gegeten bij een restaurant dat is aangesloten bij Campermeal.be.
  • Geldig tot 1 maart 2021.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×