Het gemak van buitenaansluitingen

Gasaansluiting buitenkant camper.

Liever geen losse gasflessen meer mee, maar je kooktoestel of barbecue gewoon aan de buitenkant van je camper of caravan aansluiten op het gassysteem of LPG-tank van je camper? Dat kan heel gemakkelijk met een slang en snelkoppeling die je koppelt aan de gasaansluiting aan de buitenzijde van je camper. De buitenaansluiting voor gas op je camper word netjes aangesloten op het bestaande gassysteem.

Wat kost een externe gasaansluiting aan de buitenzijde van je camper? 

Het inbouwen van een gasaansluiting doen wij regelmatig, hierdoor kunnen we je dit voor een scherpe totaalprijs aanbieden. De gasaansluiting met snelkoppeling, aansluiting op de bestaande leiding, koppelstukken, koperleiding, afpersen en arbeid verzorgen we voor de prijs van €225,- inclusief btw (bij standaard situatie).

Buitenaansluiting TV/SAT/230V en USB

De Element Line ESB-unit uitvoerdoos van Haba is geschikt voor de uitvoer van 230 volt en 12 volt vanuit je camper of caravan. Daarnaast is de wanddoos ook uitgerust met een aansluiting voor HDMI en een satellietontvanger. Dankzij deze ESB kunt je, zonder het gebruik van verlengkabels, televisie kijken op de camping. Een deksel sluit de unit netjes af wanneer deze niet in gebruik is.

De ESB-unit inclusief montage kunnen wij aanbieden voor een prijs van € 225,- inclusief btw (bij standaard situatie).

Buitendouche

Een buitendouche voor de caravan is sinds we in de ban zijn van het Corona virus één van de meest gevraagde en verkochte accessoires. Met dit systeem krijgt je een buitenaansluiting in de wand van de camper of caravan. Je maakt gebruik van het originele warm en koud watersysteem via de mengkraan en er is geen extra pomp nodig. Je staat altijd onder een heerlijk warme douche!

Deze set leveren wij gemonteerd, inclusief buitendouche aansluitkast, waterslangen warm/koud en verbindingsstukken voor een prijs van € 595,- inclusief btw (bij standaard situatie).

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×