Over ons familiebedrijf

Depolim Motorhomes, een familiale onderneming die jou graag verwelkomt in zijn kampeerwinkel en showroom waar je de nieuwste motorhomes terug kan vinden van verschillende gerenommeerde merken.

Welkom bij Depolim Motorhomes. Waar jij als klant geen nummer bent, maar een lid van onze gezellige familie. Een plaats waar jij je thuis voelt en gewaardeerd. We kunnen geen wonderen doen maar we proberen het wel. Jou een toekomstig fijne vakantie bezorgen is ons doel.

Wie zijn wij? Wij zijn Depolim Motorhomes

Depolim Motorhomes is een kleine familiale onderneming dat destijds gestart is met de verhuur van motorhomes of campers, zoals in Nederland de roepnaam is.
Rudi, Henny en Andy hebben het bedrijf in 2012 overgenomen van de familie Dilissen dewelke de naam Depolim begonnen is, afkorting van Depot Limburg. Jan was pensioen gerechtigd en wou van het leven gaan genieten met de motorhome, wat ze nu nog altijd goed doen. Geregeld zien we hen nog verschijnen in onze winkel.
Bij de overname zijn gestart, kleinschalig met een bijkomende kampeerwinkel, dewelke Henny met volle overtuiging runde.

Technieker gevonden!

Na enkele jaren kwamen we puur toevallig bij Mario Delli Santi uit, die ook een bezoekje bracht aan ons winkeltje. Na enkele gesprekken waren we snel tot een akkoord gekomen en we hadden onze technieker gevonden.

Nieuwe locatie

Vrij snel werd ons pand in Overpelt te klein en verhuisden we naar Pelt, waar we verder gingen met een veel grotere kampeerwinkel, een showroom om de motorhomes (campers) te presenteren en een werkplaats. Vandaag de dag kun je ons vinden in Lommel, waar we in juni 2021 vol trots onze nieuwe locatie hebben geopend.

Samenwerking met Yoepie! Camperverhuur

Na een sabbatjaar in de verhuur en door het contact met Ronald en Ingrid, zijn we terug gestart met verhuur via Yoepie camperverhuur en zo wordt ons team steeds groter. Zo hebben we op 1 november 2021 ook onze nieuwe ervaren technieker Axel Sabay mogen verwelkomen. En intussen hebben onze techniekers Marc Cuypers en Niels Vaesen en onze hulp in de winkel en de verhuur Karen Stevens ons team compleet gemaakt.

De komende jaren willen we nog verder uitgroeien en dit te samen met onze nieuwe huismerken Sun Living made by Adria, Hobby, Mega Mobil, Easy Caravanning, Ahorn Camp en Beachy.

We zijn klaar voor de toekomst en dit samen met jou!

Veel plezier bij het bekijken van onze site.

Het Depolim-Yoepie team

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×