Over ons familiebedrijf

Depolim Motorhomes, een familiale onderneming die jou graag verwelkomt in zijn kampeerwinkel en showroom waar je de nieuwste Sun Living (made by Adria) en Hobby motorhomes terug kan vinden.

Welkom bij Depolim Motorhomes. Waar jij als klant geen nummer bent, maar een lid van onze gezellige familie. Een plaats waar jij je thuis voelt en gewaardeerd. We kunnen geen wonderen doen maar we proberen het wel. Jou een toekomstig fijne vakantie bezorgen is ons doel.

Wie zijn wij? Wij zijn Depolim Motorhomes

Depolim Motorhomes is een kleine familiale onderneming dat destijds gestart is met de verhuur van motorhomes of campers, zoals in Nederland de roepnaam is.
Rudi, Henny en Andy hebben het bedrijf in 2012 overgenomen van de familie Dilissen dewelke de naam Depolim begonnen is, afkorting van Depot Limburg. Jan was pensioen gerechtigd en wou van het leven gaan genieten met de motorhome, wat ze nu nog altijd goed doen. Geregeld zien we hen nog verschijnen in onze winkel.
Bij de overname zijn gestart, kleinschalig met een bijkomende kampeerwinkel, dewelke Henny met volle overtuiging runde.

Technieker gevonden!

Na enkele jaren kwamen we puur toevallig bij Mario Delli Santi uit, die ook een bezoekje bracht aan ons winkeltje. Na enkele gesprekken waren we snel tot een akkoord gekomen en we hadden onze technieker gevonden.

Nieuwe locatie

Vrij snel werd ons pand in Overpelt te klein en verhuisden we naar ons huidig adres in Pelt, waar we verder gingen met een veel grotere kampeerwinkel, een showroom om de motorhomes (campers) te presenteren, een werkplaats en stalling.

Samenwerking met Yoepie! Camperverhuur

Na een sabbatjaar in de verhuur en door het contact met Ronald en Ingrid, zijn we terug gestart met verhuur via Yoepie camperverhuur en zo wordt ons team steeds groter.
De komende jaren willen we nog verder uitgroeien en dit te samen met ons nieuwe huismerk Sun Living made by Adria, Hobby en Easy Caravanning.

We zijn klaar voor de toekomst en dit samen met jou!

Veel plezier bij het bekijken van onze site.

Het Depolim-Yoepie team

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×