Nieuw innovatief opbergsysteem

Met het nieuwe modulaire rekkensysteem voor EURO-boxen maakt je maximaal gebruik van de opbergruimte in de achtergarage van je camper, in een transportwagen of thuis! De voor EURO-BOXES gemaakte aluminium schapframes en staanders zijn verkrijgbaar in de basisafmetingen 30 x 40 en 40 x 60 cm.
Diverse montagemogelijkheden voor wand-, plafond-/vloer-/plintmontage zorgen voor onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Bestaande railsystemen zoals airline rails, groefrails etc. kunnen ook gebruikt worden.
Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in set-combinaties of als losse onderdelen!

Stel je rekkensysteem samen naar eigen wensen!

Structureer en orden je opslagruimte met ons rekkensysteem volgens je eigen behoeften in de garage van je camper, bagagekar, bestelwagen of thuis in de garage. Het modulaire systeem is eenvoudig te plannen en met een beetje technische vaardigheid zelf te installeren. Uiteraard kunt je ook gebruik maken van onze installatieservice.

Fietsen vervoersysteem

Ook voor het vervoer van fietsen in de garage van je camper of transportwagen hebben wij ook een nieuw systeem in ons assortiment.
Met dit fietshoudersysteem kunt je alle fietsen, zoals e-bikes, racefietsen, mountainbikes en opvouwbare fietsen veilig vervoeren met de optimale ruimteoplossing. Met ons fietsendragersysteem kunt je jouw fiets perfect gepositioneerd vervoeren in de garage van de je camper of in je transportwagen. Wij bieden de mogelijkheid tot plafondmontage en wandmontage. Uiteraard is ons fietshoudersysteem ook leverbaar in combinatie met bekende railsystemen, zoals de airlinerails.

Voor meer informatie over deze systemen en prijzen kun je contact opnemen via email of telefoon. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel. Wij geven je graag alle informatie!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×