Onderhoud & service

Bij ons kan je terecht voor het onderhoud van je motorhome of caravan, van waterdichtheidscontrole tot schadeherstel of opbouw van diverse accessoires te vinden in onze kampeerwinkel.

Voor het motorisch onderhoud van je motorhome of auto kan je ook bij ons terecht. Van een kleine tot een grote herstelling, waterdichtheidscontrole of schadeherstel wij helpen je graag verder. Tevens voor het plaatsen van allerlei accessoires en onderdelen zoals schotelantennes, achteruitrijcamera's, zonnepanelen, omvormers ed. kan je bij ons terecht, wij voeren dit professioneel een doordacht voor je uit.

Garanties:

  • Eigen atelier
  • Ervaren techniekers
  • Met zorg voor uw wagen
Opbouw
Herstelling
Onderhoud

Motorisch onderhoud motorhome of auto

Voor het onderhoud van de motor van je motorhome of auto, buiten de garantie van Fiat, Ford, Citroên enz.  kan je altijd bij ons terecht.
Van nazicht tot herstelling alles met oog voor detail. Je camper of caravan beschouwen wij als jouw huis.

Opbouw

Van zonnepaneel tot schotelantenne, van fietsendrager tot trekhaak. Voor ons geen probleem we monteren het allemaal. In onze shop bespreken we wat mogelijk is en bekijken we waar er behoefte naar is. Dit allemaal in samenspraak met jou.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×