Waterveiligheid vanzelfsprekend met TANK-O3

Blijf GEZOND!! Waterveiligheid vanzelfsprekend met TANK-O3 in camper, boot, caravan, enz.

Wat veel mensen niet beseffen is dat de waterkwaliteit in de schoonwatertank, zeker bij hogere temperaturen, snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als gevolg vervuiling van het water, vervuiling van de tank en in het ergste geval een verhoogd veiligheidsrisico met betrekking tot legionellabesmetting. Tank-O3 is veilig, milieuvriendelijk en 100% natuurlijk.

Werking 

Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in de schoonwatertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze, en door de minimale produktie niet gevaarlijke oxidant is, zorgt Tank-O3 er voor dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zèlf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de watertank geheel biofilmvrij blijft.

Dit is een unieke eigenschap die geen enkel ander systeem kan bieden.

Let op: Alles behoeft (minimaal) onderhoud, zo ook het Tank-O3 systeem. Wij adviseren éénmaal per 2 à 3 weken, zonodig vaker, de celkern te controleren op kalkaanslag en indien noodzakelijk de aanslag te verwijderen in een beetje schoonmaakazijn. Nauwelijks moeite, wèl belangrijk!

€ 495,00 (door ons geleverd en geplaatst)

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×