3 voordelen van een campervakantie

Er is daarbuiten een grote, opwindende wereld en er zijn allerlei interessante  manieren om die te zien.

Je kunt bijvoorbeeld naar een all-inclusive vijfsterrenresort vliegen en je een tijdje laten verwennen, of je kunt een bezoek brengen aan een van de grote culturele steden van Europa, of een iconisch wereldgebied, en je tijd besteden aan het bezoeken van beroemde kunstgalerijen en musea.

Dit artikel gaat echter in op de voordelen van een campervakantie – of dat nu betekent dat je je eigen camper koopt of een camper huurt.

Hier zijn enkele van de voordelen van een campervakantie:

DE MOGELIJKHEID OM ELKE DAG NIEUWE LOCATIES TE ZIEN, MAAR ELKE NACHT IN HETZELFDE BED TE SLAPEN

Mensen zijn vaak een beetje dubbel in deze dingen. Aan de ene kant is er de wens om vast te houden aan wat comfortabel en vertrouwd is, en te genieten van de veiligheid, zekerheid en het gemak dat daarmee gepaard gaat.

Aan de andere kant is er de wens om uit je comfortzone te komen, een avontuur te beleven, jezelf in rare, angstaanjagende en wonderbaarlijke situaties te plaatsen en te zien wat de wereld in petto heeft.

Een campervakantie stelt je in staat om het allebei te hebben. Je “comfortzone” bevindt zich daar in het voertuig waarin je leeft. Maar – je rijdt in feite van plek naar plek.

In wezen betekent dit dat je elke nacht in hetzelfde bed gaat slapen, maar elke dag op een nieuwe locatie wakker wordt, klaar om te verkennen en te zien wat er daarbuiten is. Misschien betekent dat dat je klaar bent om je eigen camper aan te schaffen?

MEER COMFORT DAN WAT JE KRIJGT OP DE TYPISCHE KAMPEERREIS

Het kan zijn dat als je gaat kamperen, je jezelf echt wilt testen tegen moeder natuur, terug wilt naar de basis en wilt zien hoe het zou zijn om een ​​ruig minimalistisch leven te leiden. Of misschien vind je het een goed idee om overdag wat tijd in de natuur door te brengen en lange wandelingen te maken, maar toch een zekere mate van comfort te willen voor die avonden en nachten tussen de uitstapjes in de wildernis door. Een camper biedt ongetwijfeld een mate van comfort die verder gaat dan wat je op een typische kampeertrip krijgt. Het biedt je ook wat meer privacy, mocht je toevallig op overvolle campings staan.

EEN GEZELLIGE OMGEVING VOOR EEN STEL OF EEN GEZIN TIJDENS EEN GEZAMENLIJKE TRIP

Het is redelijk waarschijnlijk dat als je op vakantie gaat, je een speciaal iemand bij je zult hebben voor de reis. Dat kan een romantische partner zijn, je familie of zelfs een goede vriend of twee. Met een camper kun je relatief comfortabel reizen met een kleine groep (afhankelijk van de grootte van de camper), terwijl iedereen op een leuke manier de ervaring kan delen.

Kijk voor meer info op onze website en bekijk de verschillende typen campers die wij allemaal in ons assortiment hebben.

EEN CAMPER HUREN

Wil je graag eens een camper huren via onze verhuurafdeling Yoepie Camperverhuur? Klik dan op HIER om te kijken wanneer onze wagens beschikbaar zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×