Noord-Limburgse Vakantiebeurs 2024

Op 20 en 21 januari 2024 zullen wij weer aanwezig zijn op de, inmiddels bij velen bekende Noord-Limburgse Vakantiebeurs in Hamont.

Deze charmante en gezellige vakantiebeurs wordt gespreid over de twee weekenddagen. Op zaterdag gaan de deuren open om 13.00 uur en sluiten ze om 18.00 uur terwijl je op zondag deze regionale vakantiebeurs kan bezoeken tussen 09.30 uur en 17.00 uur.

De verscheidenheid aan exposanten blijft zoals we het gewend waren van de vorige edities. Je zal er zeker weer informatie kunnen opdoen over campings, B&B’s, hotels, vakantieregio’s en dit uit binnen- en buitenland. Misschien ben je eerder geïnteresseerd in de aanbiedingen van reisbureaus? Ook hiervan vind je er enkele tussen de standen. ‘Bij Landgenoten’ kan je terecht voor een vakantiebestemming waarbij je logeert bij Belgen.

 

Op onze website www.noordlimburgsevakantiebeurs.be kun je alvast zien welke standhouders je interesse opwekken en tijdens de beurs kan je ze persoonlijk ontmoeten om je vakantie te regelen.

Er staan op de NLV-beurs vele vakantieaanbieders uit de meeste landen van Europa zoals Portugal, Hongarije, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, enz… . Zelfs info over rondreizen in Marokko of de Kaukasus kan je er vinden.

En het zal je misschien verbazen maar je kan er ook een camper te kopen of te huren. Uiteraard kun je daarvoor terecht bij onze stand!

Pasar nationaal zal er natuurlijk ook aanwezig zijn evenals de plaatselijke afdeling Hamont-Achel welke er haar jaarprogramma voorstelt.

Voor een hapje en een drankje kan je terecht in de gezellige cafetaria waar van oudsher natuurlijk ook weer een Moezelwijntje of een Achelse Trappist kan genuttigd worden.

Tijdens de beurs neem je automatisch deel aan een tombola waarbij je ook nog kans maakt om een gratis vakantieverblijf te winnen of misschien wel een lekker of nuttig streekproduct.

Praktische info

De entree bedraagt 4 Euro en 3 Euro voor Pasarleden. The place to be op 20 en 21 januari 2024 is De Posthoorn, Groenstraat 6 in Hamont-Achel. Meer info op www.noordlimburgsevakantiebeurs.be.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×