Beachy

BEACHY is een merk van de Hobby-groep.

Het leven is het beste als alles gewoon vanzelf gebeurt. Spontaan, echt, recht door zee. Zoals de BEACHY; gemaakt voor iedereen die vrijheid wil. Geïnspireerd door een enorm pakket aan vakantie-herinneringen, zoals drijfhout, schelpen, zand en helmgras, en geleid door toffe social media-verhalen van creatieve zelfbouwers. Het hele hobbyteam is enthousiast over hun visie voor jouw nieuwe vakantiegenoot.

Met z’n tweeën, met z’n vieren, met kinderen of vrienden: de BEACHY biedt veel vrijheid voor jou en je crew. Er zijn drie modellen om uit te kiezen. Zij hebben één ding gemeen: tot op de laatste centimeter slim en flexibel ingedeeld.

Wonen, slapen, plezier hebben

Binnen en buiten zijn er geen tegenstellingen bij je BEACHY. Natuurlijke materialen en stoffen zorgen voor het strandgevoel. En met een paar simpele stappen verplaatst je de eet- en zithoek naar buiten, voor je eigen deur. Veel opbergruimte, gezellige slaapplekken en een praktische keuken horen natuurlijk ook bij het feest.

Wonen

Eten, spelen, leven: de zithoek in de BEACHY is een plek om te genieten. De beachhouse style kussens zijn speciaal ontwikkeld voor die echte BEACHY look. Net als de praktische klaptafel. In een handomdraai verandert hij in een buitenkeuken met zeezicht.

Opbergen

Orde inbegrepen: dankzij praktische opbergruimte-oplossingen is je BEACHY altijd snel opgeruimd. Bijzonder praktisch: de inloopkast en veel met stof beklede manden en vakken voor kabels, keukenaccessoires en meer van dat.

Slapen

Avonturiers moeten ook slapen. De zitgroep in een handomdraai flexibel om te bouwen tot een comfortabel bed. Nu hoef je alleen nog maar te beslissen of je nog een paar pagina’s van je favoriete roman wilt doorbladeren of meteen in slaap wilt vallen.

Eten

Smaakt het buiten het lekkerst? Zet dan gewoon de brede toegangsdeur wijd open en laat je inspireren door het uitzicht. Alles wat je nodig hebt om te gaan koken is te vinden in de kitchenette. Bijzonder praktisch: de koelbox voor ijskoude verfrissingen onderweg.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×