Primeur in België!

Depolim eerste TakeOff-dealer in België

Wij van Depolim Motorhomes hebben onlangs kennis mogen maken met dit prachtige product van het Nederlandse merk Easy Caravanning: de Take Off, een cross-over tussen de vouwwagen en de compacte caravan. De TakeOff  is tot stand gekomen door een samenwerking tussen oud collega’s van Kip Caravans (Rikus Hoving, Maarten de Roos en Dennis Tiethoff), Wim van der Vorst (eigenaar van Holtkamper vouwwagens en van ‘De Vouwwagenspecialist’), Karsten Tenten en Hegge Industrial Design uit Hamont-Achel.

Begin januari werd bekend gemaakt dat Easy Caravanning genomineerd was in maar liefst 3 categorieën voor de prestigieuze European Innovation Award voor de kampeerindustrie. Bij de prijsuitreiking afgelopen februari heeft Easy Caravanning met het nieuwe kampeerconcept TakeOff twee 1e prijzen (!) in de wacht gesleept als meest innovatieve start-up en als absolute favoriet onder een uitgebreid team van bloggers in de kampeerbranche.

En wij mogen nu vol trots aankondigen dat wij de eerste dealer in België zijn!

De TakeOff is anders dan alle tenttrailers en valt op door het eenvoudige opzetmechanisme: je trekt de klep omhoog en binnen 30 seconden staat ie helemaal klaar voor gebruik. Het motto van de TakeOff makers is Vrij zijn als een vogel. Gaan en staan waar je maar wilt. Iedere keer opnieuw. Even een weekendje weg, of op ontdekkingsreis door jouw favoriete vakantieland? “Zullen we hier blijven, of gaan we verder?”
Het is aan jou, want met de TakeOff kan het allemaal. Altijd bij je hebben wat je nodig hebt, ieder moment.

De TakeOff is compact, licht in gewicht en uiterst handzaam met een vrij zicht naar achteren tijdens de reis. Door z’n gewicht is de Take Off geschikt voor de allerkleinste personenauto’s en elektrisch aangedreven auto’s, je voelt niet dat de tenttrailer achter de auto hangt.

Modellen

De Take Off is er in drie uitvoeringen die alleen verschillen qua luxe. Model Active is de eenvoudigste variant met 14 inch wielen en een witte kunststof wagenbak. Net als alle andere uitvoeringen kun je van de langsbanken een bed maken van 205×160 cm. De volgende stap is de TakeOff Sport, met 15 inch wielen, schokdempers in plaats van torsievering, snelkoppelingen voor gas- en wateraansluitingen, een portable toilet, ventilatorverwarming en een uitneembare keuken. Topmodel Xcite wordt bovendien geleverd met zijwanden in een kleur naar keuze en is verder voorzien van AL-KO Big Feet uitdraaisteunen, stabilisatorkoppeling, bijpassende Karsten-luifel en een koelbox.

Verder is de binnenruimte uit te breiden met de luifel die dicht te maken is met 2 zijwanden én een extra aankoppelbare slaap-aanbouwtent, waar eventueel 2 kinderen in kunnen slapen.

Vanaf 8 juni is de TakeOff te bekijken in onze showroom in Lommel!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×