Ervaar het strandgevoel met de Beachy caravan van Hobby

Zon, zee en strand, en zelf nog verder te stylen met (gejut) drijfhout, schelpen, zand en helmgras. Voor de Beachy, het nieuwe submerk van Hobby-caravans, zijn strandvakanties de inspiratiebron geleid door toffe social media-verhalen het ‘vanlife’ van creatieve zelfbouwers.

Het ultieme strandgevoel met de Beachy caravanHet ultieme strandgevoel met de Beachy caravan

Voor het ontwerp van het interieur de Deense ontwerpster Anne Halskov ingeschakeld. Het resultaat mag er zijn: een warme, frisse en huiselijke stijl, die vooral gericht is op de jongere doelgroep.

Beachy-caravans zijn met moderne technieken ontwikkeld en gebouwd, en voorzien van nieuwe installaties. Maar verder zijn ze zo basic als in de jaren 60. Er zijn drie indelingen verkrijgbaar die op elkaar voortborduren. Voor in de caravan staat steeds een eenvoudig keukenblokje en er is een ruimte – een inloopkast noemt Hobby het – met plaats voor een draagbaar Porta Pottitoilet.

Het ultieme strandgevoel met de Beachy caravanHet ultieme strandgevoel met de Beachy caravan

Er zijn drie modellen: de Beachy 360, de 420 en de 450. De twee grotere modellen bieden dezelfde indeling, maar dan met meer zitplaats en kastruimte. In de 450 is ook het gezellige bed groter. Het kleinste model Hobby Beachy weegt 900 kilo en kan een belasting van 200 kilo aan. Doel is dat de caravan ook door elektrische auto’s getrokken kan worden.

Op vakantie met fiets en surfplank

Wat de indelingen gemeen hebben zijn de ronde vorm en de grote achterdeur. Daarvan klapt het bovendeel omhoog terwijl de onderste helft opzij scharniert. Dit laatste is geïnspireerd op de kampeerbus: op het bed zitten en naar buiten kijken om zo het ultieme vakantiegevoel te beleven.  Leunend tegen de hoog gestoffeerde wanden rond het bed kun je daar van het uitzicht genieten. Een surfplank, fietsen of ander hobbymateriaal schuif je gemakkelijk naar binnen. Vastzetten kan aan de standaard sjorogen op de vloer.

De Beachy is nu te zien in de showroom van DepolimDe Beachy is nu te zien in de showroom van DepolimHet ultieme strandgevoel met de Beachy caravan

Hobby Beachy interieur en uitrusting

Het interieur is eenvoudig en tegelijkertijd uniek. Met stof beklede manden en riemen bieden veel opbergruimte in plaats van de gebruikelijke wandkasten. In de knusse zithoek zijn zandkleurige kussens in linnenlook standaard. De Beachy is bedoeld voor kampeerders op zoek naar een sfeervol onderkomen zonder poespas. Hobby verwacht dat kopers het interieur zelf verder in een eigen vakantiestijl stylen. De Beachy is comfortabel, zonder franje en in natuurlijke kleuren.

Het ultieme strandgevoel met de Beachy caravanHet ultieme strandgevoel met de Beachy caravan

De standaard uitrusting bestaat verder uit niet meer dan een koelbox, een spoelbakje in de keuken met 13 liter stromend water, usb- en 230 volt-stopcontacten en natuurlijk ledverlichting.

Beachy op social media

Ben je thuis op social media zoals Instagram, dan herken je vast overeenkomsten tussen de Beachy en de daar veel geplaatste (zelfbouw) buscampers en opnieuw gestileerde caravans uit de jaren 60. Niet gek dat Hobby dit jaar daarom ook is gekomen met een Beachy buscamper!

Het ultieme strandgevoel met de Beachy caravanHet ultieme strandgevoel met de Beachy caravan

Caravan van het Jaar 2022

De Beachy van Hobby is niet alleen caravan van het jaar 2022 maar ook nog eens drievoudig awardwinnaar.

Beste exterieurdesign, beste focus op de doelgroep, beste marketing- en PR-campagne: de BEACHY gooit hoge ogen bij de European Innovation Award.

De Beachy is nu te zien in de showroom van DepolimDe Beachy is nu te zien in de showroom van Depolim

Voor meer info en technische gegevens klik hier.

Uiteraard is de Beachy nu te zien in de showroom van Depolim, dus kom gauw eens langs en ervaar het ultieme vakantiegevoel!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×