Wij gaan nu nóg verder!

In onze nieuwe volledig uitgeruste werkplaats kunnen wij je een nóg betere service verlenen.

Onderhoud van je camper

Ook voor onderhoud van je camper buiten de garantie van Fiat, Ford, Citroên enz. kun je vanaf heden ook bij ons terecht! Onze garage is volledig en professioneel uitgerust. Hierdoor kun je van een volledige service genieten op één plaats. Zowel voor de opbouw als voor de mechanische gedeelte.

Van klein tot groot onderhoud of voor een kleine tot grote herstelling, waterdichtheidscontrole of schadeherstel wij helpen je graag verder.

Plaatsen van accessoires

Tevens voor het leveren en plaatsen van allerlei accessoires en onderdelen zoals trekhaken, fietsendragers, schotelantennes, TV’s, achteruitrijcamera’s, zonnepanelen, omvormers of opbouw van diverse andere accessoires te vinden in onze kampeerwinkel kan je bij ons terecht. In onze shop bespreken we wat mogelijk is en bekijken we waar er behoefte naar is. Dit allemaal in samenspraak met jou. Wij voeren alles professioneel een doordacht voor je uit.

Ook wanneer je problemen hebt met de apparatuur in je camper of caravan, zoals koelkast, kachel, airconditioning of schotel kunnen wij je altijd vooruit helpen of een passende oplossing bieden.

Gemakkelijker en praktischer kan bijna niet meer!

Geniet van het totaalaanbod van Depolim.

Wij maken jouw vakantie!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×